Ma elindítottam új vállalkozásomat, s ezzel egy kicsit visszakanyarodtam második tanult „szakmámhoz”, a kereskedelemhez. Vállalkozásomban az eltelt 20 év alatt szinte csak másoknak végeztem grafikai- és webes szolgáltatásokat, s ugyancsak ügyfeleimnek készítettem webáruházakat. 

Ma elindult az első saját webáruház portálom a „Pont ez kell!”. A portálon minden termék vagy szolgáltatás fél áron kapható, ingyenes szállítással, és csak a készlet erejéig. A weboldal funkciója kicsit hasonlít olyan közösségi vásárlói oldalakra, akik kupont vagy bónuszt árulnak. Most egy nagy akció keretében minden megrendeléshez ajándék nagytáblás Milka csoki jár cialis pris. Elindult egy Facebook nyereményjáték is, ahol egy Nikon fényképezőgépet lehet nyerni. 

Bízom benne, hogy az elektronikus kereskedelem terén is helyt tudok állni. Kérlek Benneteket, hogy ha ellátogattok webáruházamba, írjátok meg nekem az első benyomást, s kíváncsi vagyok a dizájnról és a kezelhetőségről kialakított véleményetekre is. Jó néven veszem a negatív véleményeket is, mert ezek fognak segíteni abban, hogy a hibákat kijavíthassam és a szolgáltatás minőségét javítani tudjam.

A Pont ez kell! portál címe: www.pontezkell.hu

Üzenet küldése

HirdetésLap tetejére