Két évtized emlékei - áll a VHS kazetta borítóján. Ez a videó másodperc pontosan 4 óra hosszúságú, kettő „felvonásban".

A film a szegvári kisiparosok példaértékű összefogását mutatja be, szerepelnek benne a rendszerváltás előtti és - utáni kisiparos bálok és egyéb rendezvények. A szegvári kisiparosok rengeteg társadalmi munkát végeztek a falu érdekében, tevékenységük példaértékű lehet mindenki számára. Amikor szórakozásról volt szó, akkor is együtt mulatott a kis társaság.

Azért publikáltam ezt a videót, hogy soha ne felejtsük el ezeket a nagybetűs Embereket, Akik ezt a közösséget létrehozták, és hosszú éveken keresztül Szegvárért dolgoztak.

A film archív részleteket tartalmaz, ezért egyes felvételek fekete-fehérek. A videófelvételek többségét Puskás Pál készítette. 2000-ben az összes felvételből ezt a filmet Berényi Zsolt állította össze, az akkori kor VHS technikájával. (Zsolti elmondta, hogy a régi VHS kazettákat egymásra téve az több mint két méter magas volt!) Tehát ebből az óriás tartalomból lett összeállítva ez a rövidnek nem nevezhető összefoglaló.

Jó szórakozást kívánok a filmhez mindenkinek, és kérem, hogy -- ha minőségi hibát lát -- ne felejtse el, hogy egyes felvételek több mint 30 évesek!

Továbbra is örömmel veszek minden visszajelzést. Üdvözlettel: a 2. rész 10:04 percénél a kék pulóveres kisfiú.

 

Üzenet küldése

HirdetésLap tetejére