Sok szeretettel köszöntelek virtuális fotógalériámban és fotó webshopomban!

Közel 50.000 fotómat publikáltam események szerint csoportosítva, időrendi sorrendben. Elsődleges célom, hogy örömödet leld fotóim nézegetésében. Lehetőséged van fotókból vásárolni papírképet vagy legális letöltést -  ezzel támogathatsz és megerősíthetsz abban, hogy nem hiába fektettem bele jelentős erőforrást fotóim közzé tevéséhez.

Képeslap méretű papírképet 280 Ft-tól tudsz vásárolni. Többféle szállítási mód közül választhatsz, nem csak Magyarországon belül vállalok szállítást, hanem külföldi címre is. Szegváron a házhozszállítás ingyenes. A fotókért fizetni bankkártyával tudsz a PayPal biztonságos felületén.

Ha kérdésed merül fel, kérlek bátran keress a zoltan@purgel.hu e-mail címen, vagy a +36 30 349 1100 mobilszámon.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Fotóalbumok

Szegvár felett 10 kilométerrel

Tegnap elkezdtem archiválni a mobilomról lementett képeket és videókat, s rábukkantam egy érdekes videóra.

Ez a felvétel akkor készült, amikor repülővel utaztam, s az ablakon kinézve ismerős tájat véltem felfedezni. Akkor még nem voltam benne biztos, hogy a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetet és a dél-alföldi régió kis (és nagy)településeit látom a Tisza (és a Maros) mentén. Éreztem, hogy közel vagyok szülőfalumhoz, Szegvárhoz…

Tegnap megnéztem műholdas térképen a településeket, s beigazolódott a megérzésem. Csongrád – Szeged – Makó vonalon repültünk kb. 9.800 méter magasságban. A videón néhány települést a Google Earth térképére alapozva feliratoztam. A gép Szegvár – Mindszent felett (a Tisza mentén) repült (déli irányba), de mivel én a jobb oldali ablaknál ültem, ezért a Tisza bal partjánál lévő településeket láthattam csak. A felvétel alatt meghagytam a hangot annak ellenére, hogy néhányszor badarságot beszélek… Viszont az utólag elkészített feliratok biztosan helyesek.

A videón látszik Kistelek, Ópusztaszer, Dóc, Sándorfalva, Algyő, Szeged, Tápé, Deszk, Maroslele, Kiszombor, Makó és Apátfalva. Gyermekként milyen sokszor bámultam az eget a felettünk lévő légifolyosót szemlélve…

Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer fentről lefelé is fogok bámulni – igaz már felnőttként.