Sok szeretettel köszöntelek virtuális fotógalériámban és fotó webshopomban!

Közel 50.000 fotómat publikáltam események szerint csoportosítva, időrendi sorrendben. Elsődleges célom, hogy örömödet leld fotóim nézegetésében. Lehetőséged van fotókból vásárolni papírképet vagy legális letöltést -  ezzel támogathatsz és megerősíthetsz abban, hogy nem hiába fektettem bele jelentős erőforrást fotóim közzé tevéséhez.

Képeslap méretű papírképet 280 Ft-tól tudsz vásárolni. Többféle szállítási mód közül választhatsz, nem csak Magyarországon belül vállalok szállítást, hanem külföldi címre is. Szegváron a házhozszállítás ingyenes. A fotókért fizetni bankkártyával tudsz a PayPal biztonságos felületén.

Ha kérdésed merül fel, kérlek bátran keress a zoltan@purgel.hu e-mail címen, vagy a +36 30 349 1100 mobilszámon.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Fotóalbumok

Szegvár kisfilm (2005)

Ez a Szegvárt bemutató kisfilm 2005 szeptemberében készült el, az akkori kor videótechnikájával.

A film DVD-n jelent meg, s az eredeti DVD-n a településünket bemutató film mellett még megtekinthetők voltak a támogató vállalkozások reklámfilmjei, valamint egy szegvári fotókból álló képgaléria.

A filmet készítették:

  • Operatőr, vágó: K. Berényi Zsolt
  • Zene: ifj. K. Berényi István, Kaczkó György
  • Narrátor: Székely Dániel
  • Fotók, szerkesztő: Purgel Zoltán
  • Archív fotó: Lucz Ferenc

„Szegvár Nagyközség Szentestől délre fekvő, 5000 lelket számláló település. A vizek falvának is említik, a települést átszelő folyók és tavak miatt. A falun keresztül folyik át a kanyargós Kurca. Községünk közepét díszíti sima víztükrével a Kórógy-tó, melynek ligetes partján található szabadidőpark kellemes kikapcsolódást nyújt az oda látogatóknak. Szegvár határában, a központtól három kilométerre a Lándor-tó és a Holt-Tisza várja a horgászni vágyókat. Innen másfél kilométerre a Tisza folyó kanyarog. Az ártér gazdag növényvilága sok állatnak ad otthont. A csodálatos nyugalmat, a csendet csak a nádasból felröppenő madarak szárnycsapásai törik néha meg…”