Sok szeretettel köszöntelek virtuális fotógalériámban és fotó webshopomban!

Közel 50.000 fotómat publikáltam események szerint csoportosítva, időrendi sorrendben. Elsődleges célom, hogy örömödet leld fotóim nézegetésében. Lehetőséged van fotókból vásárolni papírképet vagy legális letöltést -  ezzel támogathatsz és megerősíthetsz abban, hogy nem hiába fektettem bele jelentős erőforrást fotóim közzé tevéséhez.

Képeslap méretű papírképet 280 Ft-tól tudsz vásárolni. Többféle szállítási mód közül választhatsz, nem csak Magyarországon belül vállalok szállítást, hanem külföldi címre is. Szegváron a házhozszállítás ingyenes. A fotókért fizetni bankkártyával tudsz a PayPal biztonságos felületén.

Ha kérdésed merül fel, kérlek bátran keress a zoltan@purgel.hu e-mail címen, vagy a +36 30 349 1100 mobilszámon.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Fotóalbumok

Hétköznapok fotópályázat kiállításának megnyitója a szegvári kastélyban - 2004. szeptember 18.

A mai napon pontosan 10 évvel ezelőtt nyílt meg a Hétköznapok fotópályázat kiállítása a szegvári kastélyban.

A nagy sikerű fotópályázatra közel ezer képet kaptunk, s 120 képet állítottunk ki. A kiállítást Zybek (Dr. Zbigniew Głuszczak) és én szerveztük. Az „évforduló” és a sok-sok emlék alkalmából publikálom a kiállítás megnyitójának videóját, amelyben újra megtekinthetők a kiállított képek is.

A videófelvételt Berényi Zsolt készítette.

2014. szeptember 18. Purgel Zoltán

Hétköznapok… Milyen nehéz előre látni őket. Lehetnek szomorúak és örömteliek, szépek és csúnyák, borúsak és néha veszélyesek. Változatos játékot folytatnak velünk. Pályázatunk feladata: meggyőzni a fotóművészettel foglalkozókat, hogy érzékeny és alkotó szemmel figyeljék a bennünket körülvevő világot és életet. Hogy a képeslapok sablonosságától eltérően próbálják bemutatni mindazt, ami környezetünkben figyelemreméltó és meglepő, ami gazdagabbá tehet másokat. A szervezők remélik, hogy a fényképezőgép segítségével sikerül megörökíteni az embereket, munkájukat, játékukat, örömüket, szomorúságukat és a helyet, ahol élnek.