Sok szeretettel köszöntelek virtuális fotógalériámban és fotó webshopomban!

Közel 50.000 fotómat publikáltam események szerint csoportosítva, időrendi sorrendben. Elsődleges célom, hogy örömödet leld fotóim nézegetésében. Lehetőséged van fotókból vásárolni papírképet vagy legális letöltést -  ezzel támogathatsz és megerősíthetsz abban, hogy nem hiába fektettem bele jelentős erőforrást fotóim közzé tevéséhez.

Képeslap méretű papírképet 280 Ft-tól tudsz vásárolni. Többféle szállítási mód közül választhatsz, nem csak Magyarországon belül vállalok szállítást, hanem külföldi címre is. Szegváron a házhozszállítás ingyenes. A fotókért fizetni bankkártyával tudsz a PayPal biztonságos felületén.

Ha kérdésed merül fel, kérlek bátran keress a zoltan@purgel.hu e-mail címen, vagy a +36 30 349 1100 mobilszámon.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Fotóalbumok

Kisiparosok a lakosság szolgálatában 1980-2000.

Két évtized emlékei - áll a VHS kazetta borítóján. Ez a videó másodperc pontosan 4 óra hosszúságú, kettő „felvonásban".

A film a szegvári kisiparosok példaértékű összefogását mutatja be, szerepelnek benne a rendszerváltás előtti és - utáni kisiparos bálok és egyéb rendezvények. A szegvári kisiparosok rengeteg társadalmi munkát végeztek a falu érdekében, tevékenységük példaértékű lehet mindenki számára. Amikor szórakozásról volt szó, akkor is együtt mulatott a kis társaság.

Azért publikáltam ezt a videót, hogy soha ne felejtsük el ezeket a nagybetűs Embereket, Akik ezt a közösséget létrehozták, és hosszú éveken keresztül Szegvárért dolgoztak.

A film archív részleteket tartalmaz, ezért egyes felvételek fekete-fehérek. A videófelvételek többségét Puskás Pál készítette. 2000-ben az összes felvételből ezt a filmet Berényi Zsolt állította össze, az akkori kor VHS technikájával. (Zsolti elmondta, hogy a régi VHS kazettákat egymásra téve az több mint két méter magas volt!) Tehát ebből az óriás tartalomból lett összeállítva ez a rövidnek nem nevezhető összefoglaló.

Jó szórakozást kívánok a filmhez mindenkinek, és kérem, hogy -- ha minőségi hibát lát -- ne felejtse el, hogy egyes felvételek több mint 30 évesek!

Továbbra is örömmel veszek minden visszajelzést. Üdvözlettel: a 2. rész 10:04 percénél a kék pulóveres kisfiú.