Sok szeretettel köszöntelek virtuális fotógalériámban és fotó webshopomban!

Közel 50.000 fotómat publikáltam események szerint csoportosítva, időrendi sorrendben. Elsődleges célom, hogy örömödet leld fotóim nézegetésében. Lehetőséged van fotókból vásárolni papírképet vagy legális letöltést -  ezzel támogathatsz és megerősíthetsz abban, hogy nem hiába fektettem bele jelentős erőforrást fotóim közzé tevéséhez.

Képeslap méretű papírképet 280 Ft-tól tudsz vásárolni. Többféle szállítási mód közül választhatsz, nem csak Magyarországon belül vállalok szállítást, hanem külföldi címre is. Szegváron a házhozszállítás ingyenes. A fotókért fizetni bankkártyával tudsz a PayPal biztonságos felületén.

Ha kérdésed merül fel, kérlek bátran keress a zoltan@purgel.hu e-mail címen, vagy a +36 30 349 1100 mobilszámon.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Fotóalbumok

Benne leszek a tévében! (2005)

A Szegvár OnLine-on megjelent, a 2004-es falunapi fotók egyikére figyelt fel az RTL Klub produkciószervező munkatársa. 

A sörivó versenyen nyertes Miskolczi Sándor karaktere tetszett meg a stábnak. Telefonon felhívtak, s arra kértek, hogy segítsek nekik „kinyomozni" Miskolczi Sándor szegvári lakos elérhetőségeit. Ez több nap „nyomozás" után több barátom segítségével sikerült is. A stáb munkatársai megegyeztek vele, hogy a 2005. április 13-i forgatásra jöjjön el egyik társával.

A forgatás sikeresen lezajlott, a két szegvári szereplő - Miskolczi Sándor és Kosztolányi Tibor - a 2005. május 6-i, a „Benne leszek a tévében" finálé műsorában szerepeltek. 

Készítette: Magyar RTL Televízió Rt. 2005. május 6.

Ez a videó a Szegvár Online szegvári hírportál (2002-2007.) honlapján, a Videoalbum menüpontban jelent meg.